акумулятори на Тойоту

Автор: Дата: 12.06.2013 Просмотрів: 154 Коментари: 0

На заводі акумулятори на Тойоту що ставлять тм "Панасонік", і коли він виходить з ладу хочеться купити такий самий, але на українському ринку такі акумулятори відсутні ... І тоді виникає кілька питань: Чи можна замінити «рідний» акумулятор на нову АКБ з більшою ємністю? І яку торгову марку вибрати?

 

Але це не є проблемою, так як купити акумулятор на тойоту можна і в іншого виробника, і вибір тут не обмежується ні ціною, ні тіпаміАКБ, ні характеристиками. Тут важливо тільки знати полярність, розмір запчастини, щоб не довелося переробляти клеми і «підганяти» за параметрами в призначену осередок АКБ.

Припустимо, для Toyota RAV4 зі штатним акумулятором 45B24L для Японських авто цілком допустимо 55B24L. Найчастіше автолюбителі, і в першу чергу, фахівці не рекомендують використовувати [акумулятори] з ще більшою ємністю. Вважається, що недолік струму для електроліту також негативно впливає на термін експлуатації АКБ, як і надлишок струму при невеликої ємності. Але треба пам'ятати, це не єдиний впливає на термін використання акумуляторів фактор.

Часто виникають питання, коли водій порівнює [автомобільні акумулятори], "відчуваючи" їх на одному авто, наприклад: Toyota Camry «працює» без проблем 5 років на турецькій АКБ Mutlu ємністю 65 А / ч, а після нього АКБ VartaASIA ємністю 60 А / ч служить всього три роки. Тут теж не враховуються ні різні ємності акумуляторів, ні умови експлуатації, ні терміни служби генератора, а також енергоспоживачів всередині авто. Деякі любителі японських автомобілів радять власникам, які проживають в більш суворих кліматичних умовах, використовувати для старих моделей Toyota Camry, Toyota Siena батареї до 80 А / ч. Для Toyota Matrics (Pontiac Vibe¬) - АКБ 55-60 А / ч з зворотною полярністю і розмірами 232/173/225 від BOSCH та інших торгових марок.

Наскільки виправдані потужності і експлуатація в цьому випадку - судити і вибирати тільки господареві авто, благо, з вибором якісних акумуляторів проблем немає. Фахівці та дилери завжди раді надати інформацію, пропонуючи акумулятори (київ, як один з найбільш значущих ринків виробників) для автолюбителів і професіоналів.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар