акумулятори на Мерседес

Автор: Дата: 10.06.2013 Просмотрів: 154 Коментари: 0

Купити оригінальні акумулятори на Мерседес сьогодні досить просто. Їх перевага перед аналогами інших виробників очевидно, коли щодня здійснюються короткі поїздки, а також після сильних ночнихзаморозков або під час експлуатації автомобіля при підвищених навантаженнях.

На автомобілях Мерседес Е-класу аккумумулятори розташовуються під сидінням задніх пасажирів з правого боку. Щоб отримати до батареї доступ, необхідно демонтувати подушку заднього сидіння цілком в разі, якщо це седан. На Т-моделях сидіння можна частково скласти з необхідною боку. З метою безпеки акумулятор закривається додаткової кришкою. Контакт зі знаком "+" для перевірки батареї розташовується в моторному відсіку.

Автомобільні акумулятори на Мерседес складаються з шести, послідовно включених одиниць. У загальному вигляді батарея представлена ​​блоком негативних і позитивних пластин із загальним напругою 12В. Електроліт повністю заповнює свинцеві решітки, з яких і складаються пластини. При цьому, негативні пластини складаються з чистого свинцю, а позитивні - з двоокису свинцю. Розділяє їх сепаратор, який запобігає замикання, а електроліт проникає крізь дрібні отвори в ньому. Електроліт в складі на 37% має сірчану кислоту, а на 63% - дистильовану воду.

Акумулятори на Мерседес мають чітке маркування, яка знаходиться на корпусі батареї, вказуючи всі характеристики. Так само як номінальну напругу, ємність і контрольний струм розрядки. Напруга завжди становить 12В, хоча фактичне залежить від ступеня зарядженості акумулятора. Номінальна ємність становить 74Аh, ток розрядки - 350А.

У момент пуску двигуна необхідна потужність може досягати 5000Вт, що залежить від моделі двигуна і стартера. У цей момент самому стартеру потрібно лише п'ята частина цієї потужності. Енергія витрачається на подолання сил тертя, що сильніше відчувається при сильному холоді. В таких обставинах автомобільні акумулятори Мерседес показують найкращі результати.

Численні проведені випробування оригінальних акумуляторів на Мерседес в умовах надмірних навантажень показало, що вони здатні довго зберігати максимальну потужність і високу надійність незалежно від погодних умов.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар