Акумулятори на Kia

Автор: Дата: 19.07.2013 Просмотрів: 198 Коментари: 0

Акумулятори на Kia Ceed (1,4; 1,6; 2,0; Diesel 1,6; 2,0; Sporty wagon)

Акумулятор на Kia ceed потрібно ставити 60-65 ампер годину Азійський корпус правий плюс, і ще важливо щоб внизу був спеціальний виступ для кріплення, тому туди підійде:

Rocket 6CT-65 Аз Asia

Bosch 6CT-60 S4 Silver (S40 060)

 

Акумулятори на Kia CERATO diesel 1,5; 1,6; 2,0

потрібно ставити 70 ампер годину Азійський корпус правий плюс, і ще важливо щоб внизу був спеціальний виступ для кріплення (на 70-тих Бошах такого виступу немає), тому туди підійде Rocket 6CT-70 Аз Asia

 

Акумулятор на Kia Carens 2.0 CRDI (Diesel)

потрібно ставити 70 ампер годину Азійський корпус правий плюс, і ще важливо щоб внизу був спеціальний виступ для кріплення (на 70-тих Бошах такого виступу немає), тому туди підійде Rocket 6CT-70 Аз Asia

 

Акумулятор на Kia Carnival I, II, III

На Kia Carnival I, II з об'ємом двигуна 2,5 потрібно ставити акумулятор на 70 ампер годину Азійський корпус правий плюс, і ще важливо щоб внизу був спеціальний виступ для кріплення (на 70-тих Бошах такого виступу немає), тому туди підійде Rocket 6CT -70 Аз Asia

 

На Kia Carnival I, II, III з об'ємом двигуна 2,9 Diesel потрібно ставити акумулятор на 90-95 ампер годину Азійський корпус правий плюс, туди підійде:

Rocket 6CT-90 Аз Asia

Bosch 6CT-95 S4 Silver (S40 280)

 

На Kia Carnival III 2,7 потрібно ставити акумулятор на 60-65 ампер годину Азійський корпус правий плюс, і ще важливо щоб внизу був спеціальний виступ для кріплення, тому туди підійде:

Rocket 6CT-65 Аз Asia

Bosch 6CT-60 S4 Silver (S40 060)

 

В останні роки ринок наповнився достатньою кількістю моделей акумуляторів, адаптованих спеціально для автомобілів азіатського виробництва, в тому числі і для авто марки Kia. Акумулятори на Кіа відрізняються деякою особливістю: внизу корпусу є нижній пластмасовий прилив для надійної фіксації батареї штатної кріпильної скобою до акумуляторної кошику.

 

Такі акумулятори корейського виробництва Rocket виробляються з зворотною полярністю, тобто з правим плюсом, якщо дивитися з боку клем. Серед власників Kia, однією з найнадійніших моделей вважається також rкорейскій акумулятор Rocket - він ставиться на заводі виробника і працює 4-7 років, а також лінійка автомобільних акумуляторів Bosch, що представляють батареї Преміум-класу. Вони відрізняються універсальністю і практичністю. Наприклад, модель Bosch Asia Silver S4024, ємністю 60 Ампер / год з зворотною полярністю спеціально призначений для авто азіатського ринку. Даний акумулятор має низький саморазрядом, високим пусковим струмом, оснащений пламягаситель, що робить його безпечним в експлуатації. Завдяки тому, що виготовляється за технологією PowerFrame і Silverтехнологіі, він надійний і має збільшений термін служби. Є повністю не обслуговуються, являє собою оптимальний вибір для автомобілів азіатського виробництва Кіа.

 

Також для даної азіатської марки повністю адаптовані акумулятори Rocket. Вони виробляються за японськими технологіями і стандартам. Батареї мають вбудований пламягаситель, двоступеневу систему захисту від витікання електроліту. Крім цього, ці акумулятори на Кіа володіють низьким саморазрядом і невеликою витратою електроліту.

 

Аналогічно адаптовані для автомобіля Кіа акумулятори марок Varta Asia Blue Dynamik, Bosch Asia Silver. Найбільш поширеною і застосовується на азіатських автомобілях, є серія акумуляторів Bosch. Застосовувана в їх виробництві технологія PowerFrame сприяє збільшенню терміну служби і відмінним електричним характеристикам. Акумулятори для Кіа Bosch Asia Silver виготовляються на базі технології срібного сплаву (Silver технології), характеризуються срібним легуванням пластин, міцним корпусом, новою геометрією решіт. Результатом цього стала висока токопроводімость, надійність при експлуатації навіть в екстремальних ситуаціях, збільшений термін служби.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар