Акумулятори bosch, визначення дати виготовлення

Автор: Дата: 15.03.2013 Просмотрів: 216 Коментари: 0

Компанія Вosch - відома у всьому світі. Вона випустила абсолютно нові види автомобільних акумуляторів, представлені в трьох серіях.

 

1-я серія - це акумулятори S3. Призначена для машин з відносно невеликим споживанням енергії.

 

2-я серія - Bosch silver s4, яка підходить переважній більшості машин. Володіє великою пусковою потужністю акумулятора, завдяки якому автомобіль заводиться навіть при важких погодних умовах.

 

3-тя серія - Bosch silver рluss 5. Призначена для авто з дизельними двигунами і для автомобілів бізнес класу. Акумулятори цієї серії мають велику потужність і є потужним джерелом живлення.

 

Якими ж характеристиками володіють акумулятори Bosch? По-перше, високою якістю, і вельми тривалим терміном експлуатації, за рахунок маленького саморазряда. Основна перевага акумуляторів Bosch полягає в тому, що вони підходять абсолютно для будь-яких типів автомобілів. Під час роботи акумулятора витрачається мала кількість води, що дозволяє уникнути попадання в банку батареї бруду, пилу і вологи. Фірма Bosch використовує новітню технологію з виробництва акумуляторних пластин. Вона полягає в використанні спец. сплаву для пластин, легованих сріблом. В результаті чого, струм стартера акумуляторів збільшується приблизно на 30% щодо зі звичайними батареями, а також додає стійкість до корозії, можливість функціонувати при великому діапазоні температур, і виробляти стабільну напругу в автомобільній мережі. Fккумулятори серії Silver є необслуговуваних, мають підвищену вібростійкість і забезпечують пожежну безпеку батарей спеціальної рекомбінантної системою. Герметичний корпус перешкоджає витоку і випаровуванню електроліту. Все це дозволяє експлуатувати акумулятори Silver-серії протягом семи - восьми років, без будь-яких проблем.

 

Важливо знати, як правильно визначити дату випуску, для того щоб уникнути придбання товару з вичерпаним терміном придатності або залежаного товару. Маркування дати виготовлення на батареях акумуляторів Bosch здійснюється комбінацією з трьох цифр, яка друкується на фронтальній поверхні батареї. Перша цифра коду вказує останню цифру року виготовлення. Місяць виготовлення позначається друга і третьої цифрою коду і розшифровуються таким чином: 81 - січень, 82 - лютий, 83 - березень і так далі. Нижче Наведені приклади кодування дати виготовлення акумуляторів Bosch з їх розшифровкою:

 

001 - 012 зроблені в 2010 році, де останні дві цифри номер місяця.

101 - 112 зроблені в 2011 році, де останні дві цифри номер місяця.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар