акумулятори в Жидачеві

Автор: Дата: 07.06.2018 Просмотрів: 143 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Жидачеві? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Жидачеві за помірну ціну?

 

Багато водіїв з міста Жидачів, в Львівській області хочуть знати, на які характеристики необхідно звертати увагу, щоб професійно підійти до вибору АКБ для свого автомобіля. На що необхідно звертати в першу чергу, щоб пристрій служило мінімум п'ять років, і не стати жертвою підробки. Яка опрацює рік, і її необхідно буде замінити.

 

Ємність аккумулятору

 

Це перший чинник, який дозволить відразу відкинути в сторону 80% продукції. І не тому що вона неякісна. А тому, що вони вам просто не підійде за цим показником. Машина ефективно потиск заряджати тільки дуже обмежений діапазон АКБ, і ідеальний показник прописаний заводом виробником в інструкції по експлуатації. Максимум наскільки дозволено відступати від цих цифр -5% + 15%. У всіх інших випадках, зарядка буде або надлишкової, або недостатньої для АКБ.

 

Розташування клем

 

На перший погляд це може здатися несуттєвим, але насправді це досить важливо. З одного боку, силові дроти мають певну довжину, щоб водій навіть випадково не зміг переплутати плюс і мінус. А з іншого, якщо по-іншому поставити джерело живлення, то може виникнути великий ризик випадково створити ситуацію короткого замикання. А це призведе до повного виходу з ладу всієї електроніки автомобіля.

 

Розмір АКБ

 

Є кілька стандартних розмірів акумуляторів, які використовують виробники. І саме під них роблять спеціальні кріплення, які не будуть сумісні з іншими розмірами. Не варто самостійно намагатися поставити батарею іншого розміру. Або просто не вийде, або це призведе до ненадійного кріплення і згодом до короткого замикання.

 

Якщо вам з якоїсь причини проблематично підібрати батарею для своєї машини в Жидачеві самостійно, наші консультанти з магазину допоможуть вам в цьому абсолютно безкоштовно. І навіть допоможуть організувати максимально швидку доставку по обраній адресі.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - 1,5 року.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова пошта, Автолюкс, Ін тайм і т.д.), а оплатіть його Ви тільки після отримання.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар