акумулятори в Зборові

Автор: Дата: 07.06.2018 Просмотрів: 193 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Зборові? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Зборові за помірну ціну?

 

Практично всі водії в місті Зборів боятися під час обслуговування автомобіля купити підробку. Будь-витратний матеріал безпосередньо впливає на довгий і безвідмовний термін роботи. І якщо не допускати покупки неякісної продукції, то будь-яка машина буде служити роками, і не вимагати ніякого ремонту.

 

Акумуляторна батарея теж відноситься до витратних матеріалів. І навіть найкраща не може служити більше 7 років поспіль. І завжди настає момент, коли її доведеться замінити. Але чим відрізняються дешеві підробки від дорогих світових брендів.

 

Головна відмінність, це термін служби. Як уже писалося вище, якісна батарея, за умови дотримання простих норм експлуатації, гарантовано може прослужити від 5 до 7 років. Для цього не потрібно складних маніпуляцій. Просто спочатку вибрати правильний екземпляр, і не допускати глибокого розряду в процесі активної експлуатації.

 

Підробка, навіть якщо за нею дуже добре доглядати, більше двох років не прослужить. Недотримання технології виробництва, використання неякісних матеріалів, регулярний допуск шлюбу в процесі складання наводить такі АКБ до розряду одноразових.

 

Наш магазин підписав десятки контрактів з різними виробниками стартерних акумуляторних батарей для автомобілів. І виробники безпосередньо постачають великі партії виробів відразу з конвеєра. Це говорить про те, що у нас тільки свіжі за термінами батареї, які мають всі сертифікати якості. А наявність оригінальної заводської гарантії знімає останні сумніви у вимогливих покупців.

 

Ви можете зателефонувати по телефону, і замовити будь-яку відповідну вам продукцію. І тут же оформити доставку в місто Зборів. І вже через 2 дня забрати її і встановити на машину.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - 1,5 року.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова пошта, Автолюкс, Ін тайм і т.д.), а оплатіть його Ви тільки після отримання.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар