акумулятори в Південному

Автор: Дата: 10.11.2012 Просмотрів: 153 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Південному? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Південному за помірну ціну?

 

Серед сучасних машин дуже рідко можна зустріти авто не обладнане додатковими електричними приладами. Авто магнітола, навігатор, склопідйомники, сигналізація, кондиціонер та інше обладнання постійно вимагає електрики. І навіть в заведеному стані двигун не завжди здатний покривати потреби споживачів. У цьому випадку йому на допомогу приходить акумулятор.

 

Працюючи в парі з генератором, вони можуть допомагати один одному в критичні моменти, і давати можливість водієві отримувати максимальне задоволення від експлуатації. Але що робити, якщо поступово штатний акумулятор перестав справлятися з поставленим завданням, і дуже швидко почав розряджатися. Чи можна заміною на більш ємний екземпляр вирішити проблему нестачі електричної енергії. Цим питанням дуже часто задаються водії в місті Південний. Щоб відповісти на це питання і була написана ця стаття.

 

Однозначної відповіді домогтися дуже складно, але на кожну машину можна поставити трохи більше ємний АКБ, ніж це було спочатку зроблено на заводі виробнику. Це хороша новина. Але ось у чому заковика. Для кожної машини це може бути своя цифра, від 5 до 20% він номінального значення.

 

У нашому інтернет-магазині є дуже великий вибір найрізноманітніших джерел живлення. І серед них є екземпляри з підвищеною місткістю при стандартних розмірах корпусу. Але тільки наш фахівець зможе відповісти на ваше запитання, чи підійде саме під вашу марку машини той чи інший зразок.

 

Зателефонуйте, і поясніть суть питання. І ви зможете отримати вичерпну відповідь. А так же замовити відповідний джерело живлення, якщо таке поліпшення не зашкодить машині.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

 

 

Телефонуйте нам за більш детальною інформацією за телефонами вказаними нижче з 9.00 до 21.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або можете залишити заявку прямо зараз у нас на сайті і ми Вам зателефонуємо

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар