акумулятори в Ямполі

Автор: Дата: 10.11.2012 Просмотрів: 138 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Ямполі? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Ямполі за помірну ціну?

 

Перед тим як прийти купувати акумулятор в Ямполі, необхідно попередньо дізнатися, а якими характеристиками він повинен володіти, щоб повністю відповідати параметрам встановленим заводом виробником.

 

Цю інформацію можна почерпнути з трьох джерел. Найпростіший, це безпосередньо звернутися в наш інтернет-магазин, і попросити консультанта підібрати найоптимальніший акумулятор для вашого автомобіля. Власнику тільки буде потрібно назвати марку автомобіля, його назва та рік випуску. Цього цілком достатньо, щоб у величезній базі даних АКБ представленому в нашому магазині знайшлося кілька штук, які будуть відповідати всім критеріям вибору.

 

Другий спосіб, це підглянути всю необхідну інформацію на старому АКБ. Просто зніміть старий, який відпрацював свій покладений термін джерело, і скопіюйте три основні показники: габарити, розташування клем і ємність. Вам залишиться тільки віддати перевагу одному з виробників.

 

Третій спосіб, заглянути в книжку по експлуатації. На одній зі сторінок ви точно знайдете корисну інформацію, як вибрати акумулятор для даної моделі авто. Але як часто буває, книжка в процесі експлуатації часто втрачається, і відновити її не представляється можливим.

 

Для всіх авто власників Ямполя, наш магазин при покупці надає не тільки сертифікат якості на обраний АКБ, а й оформляє офіційну гарантію, на випадок заводський брак. Але як показує практика, таке трапляється дуже рідко. Практично всі покупці нашої продукції повертаються до нас знову, коли приходить термін замінити старий, на нове джерело живлення.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

 

 

Телефонуйте нам за більш детальною інформацією за телефонами вказаними нижче з 9.00 до 21.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або можете залишити заявку прямо зараз у нас на сайті і ми Вам зателефонуємо.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар