акумулятори в Вишгороді

Автор: Дата: 07.06.2018 Просмотрів: 228 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Вишгороді? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Вишгороді за помірну ціну?

 

Водіям Вишгорода пощастило, вони знаходяться недалеко від столиці, і мають можливість самостійно приїхати в будь-який автомагазин, і вибрати відповідний акумулятор. Але як часто буває, приїжджаючи в магазин вони губляться. На полицях можуть стояти кілька сотень акумуляторів, і якому віддати перевагу складно сказати з першого разу.

 

Найпростіший спосіб, це дістати старий джерело живлення, і просто купити такий самий. Якщо ви купували машину в салоні, і вам продали її нової, такий спосіб буде непоганим рішенням в даній ситуації. Але що робити, якщо машина була з пробігом. І немає ніякої впевненості, що водій нормально ставився до автомобіля, і купував тільки якісні витратні матеріали.

 

Сервісна книжка не завжди зберігається, і відновити інформацію буває дуже складно. Для цього можна скористатися спеціальною послугою від нашого магазину - зателефонувати консультанту. Спеціаліст по марці машини і її моделі дуже швидко відновить необхідні дані. А з широкого асортименту зможе підібрати тільки ті джерела живлення, які будуть відповідати рекомендаціям заводу-виробника.

 

Якщо ви уточните нормальний спосіб експлуатації, фахівець зможе підказати, який саме джерело живлення в цьому випадку буде більше відповідати необхідним умовам. Для прикладу, для машин які експлуатуються переважно в місті Вишгород, необхідні джерела живлення з підвищеною місткістю і здатністю швидко відновлювати заряд. Міські умови припускають незначний пробіг, регулярний простий в пробках з увімкненими фарами і музикою і відповідно нерегулярний заряд батареї.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - 1,5 року.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова пошта, Автолюкс, Ін тайм і т.д.), а оплатіть його Ви тільки після отримання.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар