акумулятори в Вознесенську

Автор: Дата: 07.06.2018 Просмотрів: 174 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Вознесенську? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Вознесенську за помірну ціну?

 

Зовсім скоро настане зима. І з приходом холодів можна буде спостерігати типову ситуацію для міста Вознесенськ. Як багато водіїв не зможуть на стоянці завести свої автомобілі і будуть змушені добиратися на роботу за допомогою послуги таксі. Це дуже дорого. Але, потім їм все одно доведеться зробити поїздку в магазин запчастин, і придбати новий акумулятор.

 

Щоб цього не сталося, і машина завжди була готова до поїздки, необхідно вчасно замінити застарілий джерело живлення на новий, і встановити його на штатне місце. Якщо з установкою впорається будь-який водій, то ось правильно підібрати новий акумулятор може далеко не кожен водій. І не дивно, різноманітність батарей на сучасному ринку настільки велика, що в ньому дуже легко заплутатися.

 

На що варто звернути увагу

 

Ємність один з важливих показників. Але навіть це не сильно обмежує вибір. Наприклад, якщо ваш автомобіль потребує батареї ємністю 60 А / год, то на полицях нашого магазину є більше двох десятків таких акумуляторів.

Габаритні розміри дозволяють ще зменшити коло вибору. На штатне місце підійде батарея тільки певних розмірів. Всі інші або не вмістяться, або будуть бовтатися, що призведе до швидкого виходу з ладу.

Тип кріплення дозволить зробити вибір зовсім маленьким. У Вознесенську є машини практично з усього світу. І відповідно вони вимагають різного типу кріплення джерел живлення.

 

Якщо ви не впевнені, що зможете в усьому розібратися самостійно, ви завжди можете скористатися послугами фахівця з нашого магазину. Він по марці і назвою вашої машини швидко визначиться з необхідними фізичними параметрами. І може запропонувати кілька оптимальних акумуляторів. І навіть організувати доставку до Вознесенська. Вам залишиться тільки самостійно встановити АКБ на штатне місце і далі користуватися автомобілем.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - 1,5 року.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова пошта, Автолюкс, Ін тайм і т.д.), а оплатіть його Ви тільки після отримання.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар