акумулятори в Вільногірську

Автор: Дата: 07.06.2018 Просмотрів: 126 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Вільногірську? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Вільногірську за помірну ціну?

 

Не всі водії в Вільногірську знають, що сучасна промисловість може запропонувати більше сотні різноманітних акумуляторів, які будуть відрізнятися один від одного за різними параметрами: ємність, стартовий струм, габарити і тип кріплення корпусу. Якщо не враховувати всі ці параметри, то можна легко зіткнутися з ситуацією, коли куплена батарея просто не підходить до машини, і доведеться замовляти повернення покупки і оплату пересилки товару.

 

Щоб цього не сталося, необхідно за допомогою одне з трьох способів вирішити, що буде стояти під капотом у вашого автомобіля.

 

Спосіб перший. Досить знайти серед документів сервісну книжку, яку вам видали при купівлі автомобіля в Вільногірську. У ній є спеціальний розділ, в якому прописані всі технічні характеристики оптимального джерела живлення. Орієнтуючись на них замовити покупку АКБ.

 

Спосіб другий. Відкрити капот, і на етикетці штатного акумулятора прочитати всю необхідну інформацію. Вона може бути вказана і на корпусі виробу. І для цього, швидше за все, доведеться тимчасово вийняти АКБ зі штатного місця. У цього способу є істотний недолік. Якщо ви купували машину з пробігом, попередній власник міг встановити не зовсім підходить батарею на машину.

 

Спосіб третій. Найпростіший і надійний, просто скористатися послугами фахівця нашого магазину. Достатньо зателефонувати, і назвати основні дані своєї машини: марка, назва, тип двигуна. І консультант сам підбере кілька ідеальних джерел живлення. Вам залишиться тільки вибрати один і замовити його доставку в Вільногірськ. Завдяки цьому способу, ви будете абсолютно впевнені, що під капотом стоїть саме той АКБ, який був спочатку рекомендований заводом виробником машини.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - 1,5 року.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова пошта, Автолюкс, Ін тайм і т.д.), а оплатіть його Ви тільки після отримання.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар