акумулятори в Вишневому

Автор: Дата: 07.06.2018 Просмотрів: 184 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Вишневому? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Вишневому за помірну ціну?

 

Середній термін служби просто хорошого акумулятора складає три роки. Точно такий же випущений надійним виробником може прослужити п'ять років. У деяких випадках, їли власник постарається дотримуватися простих правил, він буде активно виконувати свою роль до семи років. Але досить купити найкращий АКБ, але проігнорувавши прості правила заводу виробника автомобіля, і джерело живлення прослужить у найкращому разі один сезон.

 

Є основні правила, за якими потрібно вибирати стартера батарею, і якщо їх дотримуватися, то гарантувати довгу і безвідмовну роботу не зможе ніхто. Перше, на що варто звернути увагу автомобілісту з міста Вишневе, це на габаритні розміри пристрою. Під капотом машини є спеціальне місце, де розташований акумулятор, і воно має обмежені параметри. Саме завдяки певним розмірам, акумулятор надійно закріплюється за допомогою спеціального кріплення.

 

Другим, мерее важливим параметрів при виборі, є ємність майбутнього джерела живлення. Вона повинна відповідати рекомендаціям, прописаним в сервісній книжці, або в інструкції по експлуатації, і не виходити за оптимальні значення більше ніж на 5%. Це дозволить всім електронним приладам отримувати потрібну кількість енергії, а штатний генератор зможе вчасно заряджати батарею до максимального значення.

 

Також варто врахувати тип кріплення, він може бути європейського типу, або азіатського зразка. Це досить важливо, так як невідповідна по типу, вона буде бовтатися на своєму місці і стане причиною короткого замикання або протікання електроліту.

 

У будь-якому випадку, перед тим як зробити покупку, варто для вірності проконсультуватися у нашого фахівця, який підтвердить, або допоможе зробити правильний вибір АКБ.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - 1,5 року.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова пошта, Автолюкс, Ін тайм і т.д.), а оплатіть його Ви тільки після отримання.

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар