акумулятори в Вінниці

Автор: Дата: 07.06.2018 Просмотрів: 117 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Вінниці? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Вінниці за помірну ціну?

 

Експлуатуючи автомобіль, багато авто власники знають, що в ньому є витратні матеріали, які просто необхідно міняти час від часу через вихід їх з ладу або по тому, що ні повністю вичерпали свої можливості. Акумуляторна батарея, яка стояла при покупці машини, теж з часом приходить в непридатність, і підлягає заміні.

 

Якщо підійти до заміни правильно, то багато виробників можуть гарантувати, що їх АКБ служитимуть мінімум п'ять років. І за весь час експлуатації ні разу не підведуть власника. Вони будуть справно заводити мотор машини в літню спеку і зимовий холод. Але для цього варто спочатку вибрати правильний джерело живлення в Вінниці.

 

Є досить багато факторів, які впливають на вибір. Але основних з них не так вже й багато. Відомий виробник буде краще, ніж безіменний з Китаю. Виробники з ім'ям піклуються про свою репутацію, і просто не допустять в виробництво свідомо неякісну продукцію.

 

Достатній пусковий струм дозволить миттєво запускати двигун, а сам джерело живлення при цьому не буде отримувати перевантаження. Саме перевантаження є головною причиною швидкого виходу з ладу акумуляторів.

 

Габарити можуть здатися не головною причиною вибору, а даремно. Саме габарити або дозволять розмістити акумулятор на штатному місці, або доведеться оформляти повернення щойно купленої продукції. Надійне кріплення на місці дозволить уберегти виріб від непотрібних ушкоджень під час їзди по неякісним дорогах Вінниці.

 

Якщо з яких-небудь причин не виходить підібрати джерело живлення самостійно, наш магазин допоможе вам це зробити за допомогою консультантів. Вибір акумулятора в Вінниці буде простим і легким в нашому магазині АКБ.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - 1,5 року.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова пошта, Автолюкс, Ін тайм і т.д.), а оплатіть його Ви тільки після отримання.

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар