акумулятори в Василькові

Автор: Дата: 07.06.2018 Просмотрів: 269 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Василькові? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Василькові за помірну ціну?

 

Водії Василькова знаходяться дуже близько до столиці нашої країни. Але, як і всі інші, їхні машини час від часу можуть ламатися. Це дуже неприємно, опинитися в потоці машин, без можливості завести двигун. І в більшості випадків в цьому винен втомлений акумулятор.

 

АКБ - це витратний матеріал. І яким би надійним він не був з заводу виробника, приблизно через 5 років він вимагає заміни. Якщо пропустити цей момент, джерело живлення може стати причиною раптової зупинки машини в щільному потоці інших транспортних засобів. Щоб цього не сталося, згадайте, як давно останній раз змінювалася батарея. І якщо настав момент з нею розлучитися, то як вибрати нову?

 

В першу чергу необхідно знайти сервісну книжку, а в ній розділ - електрообладнання. У ньому буде докладний опис, якими характеристиками повинен володіти акумулятор, щоб задовольнити потребу машині в основному джерелі живлення, поки вона не заведена. Особливу увагу приділіть: ємності, габаритам і типу корпусу.

 

Ємність повинна строго відповідати номінальній показником. Перевищувати або зменшувати її не рекомендується. Це не послужить причиною поломки самої машини, але призведе до швидкого виходу з ладу самого джерела живлення.

 

Габарити теж не повинні перевищувати норму. Справа в тому, що в сучасних машинах дуже обмежене місце під АКБ, і інше джерело живлення буде в ньому або бовтатися, або просто не увійде.

 

Тип корпусу допомагає штатним кріпленню нормально зафіксувати покупку на призначеному місці. Завдяки цьому виріб абсолютно не обіться вібрації від мотора і періодичних ударів від неякісного покриття.

 

У нашому магазині є кілька сотень різноманітних АКБ, і серед них ви точно знайдете той, який ідеально відповідатиме всіх рекомендованим характеристикам.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - 1,5 року.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова пошта, Автолюкс, Ін тайм і т.д.), а оплатіть його Ви тільки після отримання.

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар