акумулятори в Умані

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 297 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Умані? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Умані за помірну ціну?

 

Водії в місті Умань завжди хотіли, щоб в їх машинах стояли найсучасніші та надійні акумулятори, які є на ринку. І для цього вони готові заплатити трохи більше, тільки щоб їх машини ніколи їх не підводили в повсякденній експлуатації. І не дивно. Є кілька професій, для яких машина це основне джерело доходу. І можливість кожен день виїжджати на ній на роботу дуже важлива.

 

Найсучаснішими технологіями на сьогоднішній день вважаються гелеві та AGM акумулятори. Усередині них немає звичного багатьом рідкого електроліту. Його успішно заміняє густа, схожа на консистентне мастило речовина. Яке за своїми характеристиками не поступається рідкому електроліту. А по багатьом іншим навіть випереджає.

 

Переваги цих АКБ

 

Якщо ви живете в Умані і хочете замовити в нашому магазині один із сучасних акумуляторів, то ви напевно захочете дізнатися їх основні переваги:

- гелеві та AGM технології дозволили зробити корпус абсолютно не обслуговуються;

- всередині просто нема чому випаровуватися;

- такі АКБ абсолютно не боятися нахилу. Вони можуть ефективно експлуатуватися в будь-якому положенні;

- їх допускають розміщувати навіть всередині салону автомобіля;

- термін служби в два рази вище, ніж у кращих кислотних батарей.

 

У нашому магазині є досить великий асортимент такого типу виробів. І досить просто подзвонити по телефону нашого консультанта, щоб він підібрав оптимальний акумулятор саме під ваш автомобіль. Роблячи таким чином, ви гарантуєте максимальний термін експлуатації, і уникнете покупки неправильного за технічними характеристиками вироби. А можливість замовити доставку дозволить стати володарем покупки максимум через два дні.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар