акумулятори в Тульчині

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 167 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Тульчині? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Тульчині за помірну ціну?

 

Чи варто міняти акумулятор перед початком зими, або дочекатися весняного періоду? Таким питанням задаються багато водіїв в Тульчині, Вінницької області. І не дивно, саме зима для всіх акумуляторів є найскладнішим періодом експлуатації, і якщо неправильно підібрати виріб, то тільки за цей період реально повністю його знищити.

 

Але пам'ятайте, що втомлений АКБ може принести неприємний сюрприз власнику легковий або вантажний машини. Коли рано вранці в сильний мороз залишкового заряду може просто не вистачити, щоб розкрутити переохолоджену двигун. І тоді доведеться в терміновому порядку шукати заміну. Щоб цього не сталося, краще старенький джерело живлення здати на переробку, а натомість отримати можливість купити новий зі знижкою.

 

Але пам'ятайте, тільки правильно підібрана батарея може гарантувати тривалий і безвідмовний термін експлуатації. Для цього необхідно уважно приділити увагу таким показникам: ємність, габаритні розміри і тип кріплення клем. Всі ці показники можна подивитися в сервісній книжці, в спеціальному розділі. Або підняти капот машини, і прочитати на етикетці старого акумулятора.

 

Але якщо з яких-небудь причин це не вдається зробити (загубилася книжка, машина зараз не поруч), то можна скористатися послугою нашого магазину, просто зателефонувати консультанту. На іншому проводі знаходиться фахівець, який по марці і моделі автомобіля зможе підібрати оптимальний джерело живлення. Який буде гарантовано служити від 5 до 7 років під капотом в машині в Тульчині. А швидка доставка дозволить протягом 1-2 днів отримати покупку в вашому місті.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар