акумулятори в Трускавці

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 172 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Трускавці? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Трускавці за помірну ціну?

Як правило, акумулятор виходить з ладу досить швидко, і для будь-якого водія це неприємний сюрприз. А якщо машина в Трускавці не просто транспортний засіб на вихідні, а важливий інструмент в повсякденній роботі, то така ситуація може обернутися великими неприємностями.

Навіть якщо з вами трапилася така неприємність, не варто впадати у відчай, і поспішати в найближчий автомобільний магазин, і купувати першу-ліпшу батарею. Швидше за все, вона буде сумнівного походження, і пропрацює під капотом незначний термін. Щоб гарантувати надійну і якісну покупку, необхідно з таким запитом звертатися до професіоналів.

Кожен виробник автомобіля вказує в інструкції по експлуатації певні характеристики джерела живлення, з яким може оптимально працювати той чи інший автомобіль. І якщо ігнорувати ці вимоги, навіть найкращий акумулятор не пропрацює і кілька років, як вийде з ладу. Необхідно враховувати три основні характеристики:

  1. Ємність строго відповідати рекомендаціям. В крайньому випадку, на 5-10% перевищувати рекомендовану потужність батареї, якщо водій в процесі експлуатації встановив на авто додаткові корисні пристосування, що живляться від бортової електричної мережі.
  2. Габаритні розміри теж важливий показник. У сучасних машинах простір під капотом дуже обмежена, і акумулятор розміщується в певній ніші. Занадто великий не поміститься, а маленький буде в ній хитатися.
  3. Стартовий струм суворо не регламентується. Зазвичай, виробник вказує мінімальний, рекомендований. Але з огляду на складні умови експлуатації в нашій країні і затяжні зими, цей показник повинен бути максимально можливим.

Інтернет-магазин має в своєму асортименті більше 250 різноманітних джерел живлення. 20 різноманітних світових виробників з Європи, Азії та України можуть запропонувати водіям Трускавця тільки якісні АКБ, повністю відповідають світовим стандартам і мають розширену гарантію від виробника.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

 

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар