акумулятори в Тростянці

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 136 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Тростянці? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Тростянці за помірну ціну?

Будь-який водій з міста Тростянець хоча б раз стикався в своєму житті, коли в зимовий період не міг завести машину. Начебто і масло в картері залито спеціальне, що відповідає погодним умовам, і акумулятор куплений тільки рік тому. А при повороті ключа стартер обертається з дуже сильним опором. Головною причиною такої поведінки машини, це неправильно підібрана стартерная батарея. Як правило, без урахування експлуатації в зимових умовах нашої країни і можливих сильних і затяжних морозів.

Щоб таке ніколи не відбувалося, і будь-яка, навіть дизельна машина могла впевнено запустити свій мотор, необхідно раціонально підійти до покупки джерела живлення. Практично всі водії перед покупкою звертають увагу тільки на один факто: ємність АКБ. Якщо вона збігається з тією, що стояла з заводу виробника, то всі інші параметри будуть точно такими ж. Але насправді різні виробники по-різному виготовляють джерела живлення. І відповідно в залежності від обраної технології фінальні характеристики можуть сильно відрізнятися один від одного.

Якщо в зимовий період для вас машина як і раніше залишається важливим інструментом, без якого повсякденне життя буде занадто складною, варто заздалегідь потурбуватися про надійність такого витратного матеріалу, як акумулятор.

Компанія Акум5 працює на вітчизняному ринку вже не перший рік, і серед широкого асортименту акумуляторної продукції зібрала тільки надійні і перевірені джерела живлення. І будь-який водій Тростянця може через інтернет-магазин замовити відповідну батарею з доставкою. Розширена гарантія та можливість отримати безкоштовну консультацію по телефону сподобається навіть вимогливому водієві.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар