акумулятори в Тетієві

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 109 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Тетієві? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Тетієві за помірну ціну?

 

З приходом холодної пори року, багато водіїв Тетіїва стикаються з ситуацією, коли вранці не можуть завести автомобіль через вихід з ладу акумуляторної батареї. І здавалося б типова ситуація, але все одно неприємно. А адже такій ситуації можна було б уникнути, якби водії знали прості симптоми виходу з ладу АКБ і замовили нову батарею заздалегідь.

 

У теплу пору року навіть сильно «втомлена» батарея може впевнено запускати мотор, але первинні симптоми все одно будуть проявлятися. Одним з найпростіших тестів на якість акумулятора можна провести без будь-яких спеціальних приладів. Практично у кожної машини на приладовій панелі є спеціальний прилад, який відповідає за рівень заряду АКБ. Під час наступної поїздки постарайтеся довести рівень заряду до максимального значення, або дуже близько до нього. Не варто для цього витрачати дороге паливо, просто дочекайтеся, коли вам необхідно буде відправитися у справах в тривалу поїздку. Відразу по поверненню залиште машину як зазвичай в гаражі або на стоянці. А утором не забудьте перед запуском двигуна поглянути ще раз на прилад, після повороту ключа. Якщо показання практично не змінилися, джерело живлення прослужить ще мінімум півроку. Але, якщо показники впали на половину або більше, значить АКБ необхідно замінити якомога швидше. Інакше з приходом холодів, вона піднесе неприємний сюрприз.

 

Не варто робити покупку в такого важливого витратного матеріалу в неперевірених місцях. Інтернет-магазин може запропонувати водіям Тетіїва не тільки дуже широкий асортимент акумуляторної продукції. Але і підкріпити свої слова максимально тривалої гарантією на продукцію, що продається. Співпрацюючи з заводами виробниками, магазин має можливість отримувати якісну продукцію безпосередньо зі складу заводу.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар