акумулятори в Тернополі

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 123 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Тернополі? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Тернополі за помірну ціну?

 

Щоб уникнути найбільш частих помилок при покупці нового акумулятора, ця стаття дасть практичні поради для всіх автомобілістів міста Тернопіль. Знання допоможуть вибрати не тільки якісний джерело живлення, але і не переплачувати зайві гроші.

 

Не варто довіряти поширеній омани, що велика ємність вирішує безліч проблем, пов'язаних зі старінням АКБ. Це в корені невірно. Велика ємність передбачає наявність потужного електричного генератора, який зможе вчасно повертати витрачену електричну енергію. На ділі все інакше. Акумулятор постійно залишається в частково розрядженому стані, що призводить до сульфитации платин і швидкого виходу їх з ладу. Щоб цього не сталося, необхідно щоб показник ємності повністю збігався з рекомендованим заводом виробником автомобіля.

 

Якщо ви не впевнені, що в машині спочатку стояв необхідний для вашого класу авто потрібний АКБ, ви можете в телефонному режимі уточнити необхідну консультацію у нашого фахівця. А також оперативно замовити доставку продукції до Тернополя. Це дозволить швидко замінити зношену батарею на нову, відповідну за характеристиками.

 

Номінальні габарити і полярність дозволять без переробок відразу ж встановити новий виріб на штатне місце, і без додаткових маніпуляцій повернутися до нормальної експлуатації машини.

 

Тільки одна ціна не грає на вибір АКБ. Він може коштувати дуже багато, або навпаки, досить дешево, і все одно не підходити по номінальним показниками. Варто також враховувати і температурні показники Тернопільського регіону. У нашому інтернет-магазині є дуже великий вибір акумуляторів, в тому числі, ідеально розрахованих на експлуатацію в Тернополі.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар