акумулятори в Таращі

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 162 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Таращі? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Таращі за помірну ціну?

 

Акумуляторна батарея грає дуже важливу роль в будь-якій машині. Не важливо, випущена вона кілька десятків років тому, або куплена в автосалоні тільки що. Без її допомоги завести машину і відправитися на ній у шлях буде просто неможливо. Всі водії селища Тараща знають, що рано чи пізно доведеться зіткнутися з проблемою покупки нового АКБ, і краще заздалегідь знати, як необхідно правильно підбирати цей тип покупки.

 

В першу чергу, він повинен відповідати номінальним показниками ємності батареї рекомендованим заводом виробником. Генератор електричної енергії може впоратися тільки з певними показниками ємності, і якщо вони будуть занадто великими, джерело живлення велику частину часу буде перебувати частково розрядженим. А це дуже негативно впливає на його тривалість життя.

 

Показник струму стартера краще вибирати трохи більше, ніж це передбачено в інструкції по експлуатації. Справа в тому, що суворі зимові умови і продолжітельниё період з низькою температурою дуже погано впливає на АКБ. І його номінальні показники частково падають. А підвищений стартовий струм дозволить без праці запускати навіть дизельний мотор найскладніші погодні умови. Не варто переживати, струм стартера впливає тільки на віддачу енергії в короткий проміжок часу. І не послужить причиною виходу з ладу важливих електроприладів.

 

Інтернет-магазин від компанії АКУМ 5 може запропонувати водіям Таращі найширший вибір якісних акумуляторів вироблених в Азії, Європі та Україні. Всі вони супроводжуються офіційною заводською гарантією, можливістю доставки в будь-яку точку України за допомогою транспортної служби.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар