акумулятори в Тальному

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 178 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Тальному? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Тальному за помірну ціну?

 

Місто Тальне розташований практично в центрі Черкаської області, але занадто далеко від основних великих міст. Відсутність якісних автомобільних магазинів позбавляє можливості водіїв покупки надійної акумуляторної батареї для своєї машини всередині міста. Але, завдяки інтернет-магазину можливість зробити покупку без поїздки на сотню кілометрів має кожен. Але, перед тим як кинеться замовляти, необхідно точно дізнатися, а який власне АКБ найкраще підійде саме вам?

 

Найпростіший спосіб підбору батареї, це заглянути під капот, і подивитися яка зараз стоїть і заводить мотор. На заводі виробнику автомобіля інженери давно прорахували оптимальні характеристики джерела живлення, і комплектують ними машину. Зазвичай вся інформація необхідна для підбору нового кандидата знаходиться або на бічній стінці на етикетці, або на верхній кришці вироби.

 

Ємність один з найважливіших показників. У світі є певний стандарт, завдяки якому, для прикладу, акумулятор 75 А / год у будь-якого надійного виробника матиме однаковий стандарт габаритів. Стартовий струм краще вибирати якомога більше. Зими в Тальне затяжні і суворі, і додаткова стартова потужність буде тільки допомагати запускати мотор в холодних умовах.

 

Але, якщо ви не впевнені, що зможете самостійно правильно підібрати АКБ, або ви купували машину не новою і є сумніви щодо правильності вибору попереднього господаря. Краще проконсультуватися з вибором у фахівця з магазину Акум5. Консультація нічого не буде коштувати, а ви гарантовано отримаєте найкращий акумулятор з усієї лінійки.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар