акумулятори в Сумах

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 145 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Сумах? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Сумах за помірну ціну?

 

Всі водії в місті Суми знають, що на сучасному ринку можна знайти не тільки оригінальні витратні матеріали для своєї машини, але і сумнівного походження, які не будуть служити довго. І можуть пошкодити машину, в разі неправильної експлуатації. Все це повною мірою відноситься і до акумуляторних батарей.

 

Багато водіїв в Сумах зі страхом очікують, коли доведеться купувати новий електричний джерело живлення. Але в цьому немає нічого складного, якщо підійти до цього питання озброївшись необхідними знаннями.

 

Для початку необхідно знайти книжку з технічного обслуговування вашого автомобіля, вона продавалася разом з машиною. На одній зі сторінок буде вся необхідна інформація за рекомендованими акумуляторів. Тут будуть такі важливі дані, як фізичний розмір батареї, краща ємність, мінімально допустимий стартовий струм, полярність клем. Завдяки цим даним можна практично у будь-якого виробника знайти потрібний АКБ.

 

Але також варто враховувати особливість клімату, і умови експлуатації машини. Не всі виробники можуть гарантувати, що їх виріб прекрасно буде працювати в міських умовах, або витримає зиму в Сумській області. Якщо ви з якоїсь причини не зможете самостійно підібрати в нашому магазині АКБ, ви сміливо можете скористатися консультацією фахівця. Він відповість на всі питання, і запропонує оптимальний варіант саме для вашої машини.

 

А найпривабливішу ціну на ринку України вдалося домогтися, завдяки закупівлям батарей безпосередньо у виробника. Наявність всіх сертифікатів якості європейського зразка, і розширеного гарантійного терміну експлуатації обов'язкові складові.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар