акумулятори в Старокостянтинові

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 272 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Старокостянтинові? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Старокостянтинові за помірну ціну?

 

Багато водіїв в місті Старокостянтинів задаються питанням, чи так хороші необслуговувані акумулятори, і в чому їх основні переваги. Прогрес не стоїть на місці, і постійно розвиваючись, джерела живлення стають більш надійними і простими в експлуатації. І повністю не обслуговуються технології все частіше замінюють застарілі, потребують періодичної доливці дистильованої води.

 

Багато водіїв фізично не мають можливості регулярно заглядати під капот, і перевіряти стан рівня електроліту в кожній банці. А пропустити цей момент дуже просто. Низький рівень рідини відкриває доступ до свинцевим пластин, і вони починають інтенсивно покриватися корозією. Шар корозії перешкоджає нормальному поглинанню електричного заряду, а так само знижує її віддачу в разі потреби. І в підсумку за короткий проміжок часу навіть нова батарея може прийти в непридатність.

 

Повністю не обслуговуюча позбавлена ​​такого недоліку, спеціальна технологія виготовлення свинцевих пластин і активної маси перешкоджає активному виділенню пара під час роботи АКБ. А це значно знижує втрату води з електроліту. Але це ще не все, спеціальна лабіринтова верхня кришка дуже ефективно затримує незначні пари вологи, конденсує їх у вигляді крапель води, і повертає в кожну банку окремо. Такий прогресивний підхід дозволив домогтися стабільного рівня рідини протягом всього терміну експлуатації.

 

Якщо ви живете в місті Старокостянтинів і вам потрібна нова повністю обслуговуюча акумуляторна батарея, заходите в інтернет-магазин http://1249595.nobrandl.web.hosting-test.net. Тут ви знайдете найбільший вибір якісних АКБ з гарантією і можливістю доставки в будь-який куточок України.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар