акумулятори в Снігурівці

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 163 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Снігурівці? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Снігурівці за помірну ціну?

 

Є три причини для покупки нового акумулятора в місті Снігурівка. Всі вони говорять про те, що попередній джерело живлення практично повністю виробив свій ресурс, і потребує термінової заміни на новий. Це нормально, так як АКБ відноситься до витратних матеріалів, і навіть найкращі з них при дуже дбайливе ставлення не можуть служити більше 7 років поспіль.

 

Перша причина, коли акумулятор вже практично не може тримати свій заряд. Після активної поїздки і, повертаючись додому, водій помічає на приладовій панелі, що батарея має практично повний заряд. Але на ранок картина змінюється. Не встигнувши завести двигун, прилад вже демонструє тільки половину заряду. Це говорить про те, що виріб практично повністю вичерпало себе, і потребує термінової заміни.

 

Друга причина - коли, поступово обладнавши свою машину додатковими електричними приладами, водій почав перевантажувати основне джерело харчування при вимкненому двигуні. Така регулярна навантаження при стандартних параметрах батареї призводить до швидкого зносу і як наслідок, повної подальшої нездатністю справлятися з запуском двигуна. Необхідно підібрати нову АКБ, тільки з кращими технічними характеристиками.

 

Третя і остання причина, це фізичні ушкодження, які впливають на нормальну роботу пристрою. Цей акумулятор необхідно якомога швидше зняти з автомобіля, інакше він може стати причиною серйозних технічних поломок. Що випливає електроліт, коротке замикання, пожежа - це далеко не повний список.

 

Наш магазин може запропонувати автомобілістам Снігурівці дуже великий асортимент акумуляторної продукції від усіх світових брендів. Необхідно тільки вибрати підходящий і замовити його доставку в Харківську область.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар