акумулятори в Синельниковому

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 148 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Синельниковому? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Синельниковому за помірну ціну?

 

Багатьох автомобілістів з міста Синельникове цікавить питання: що робити, якщо стандартний акумулятор не може справлятися із збільшеним споживанням електричної енергії, а інструкція по експлуатації рекомендує не встановлювати виріб збільшеною ємності. І як з цієї ситуації вийти розповість ця невелика стаття.

 

Дійсно, виробник дуже точно розраховує можливості генератора і в зв'язку з цим пропонує оптимальний за технічними характеристиками джерело живлення. Але це при стандартних, середньостатистичних умовах експлуатації.

 

Більшість машин можуть впоратися зі збільшеним по ємності АКБ приблизно від 5 до 15%. Для цього навіть не потрібно нічого переробляти. Але необхідно дотримати певні вимоги по габаритам. Сучасні автомобілі не можуть похвалитися великим вільним простором. Тому ніша під батарею має дуже обмежені характеристики. І встановити виріб трохи більші габарити буде практично неможливо. Але і в цьому випадку є гідний вихід.

 

Деякі виробники знають, що частина автомобілістів використовує значну кількість електричних споживачів на борту своєї машини. І випускає в продаж вироби стандартних розмірів, але зі збільшеною місткістю. Завдяки такому технічному прогресу, є можливість встановити на стандартне місце виріб з підвищеною місткістю.

 

Наш інтернет магазин має у продажу відразу кілька зразків акумуляторів від різних світових виробників. І якщо ви звернетеся з подібною проблемою до нас, у нас точно знайдеться гідний варіант заміни. А обрану покупку зможе доставити в Синельникове спеціальна служба доставки.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар