акумулятори в Шполі

Автор: Дата: 10.11.2012 Просмотрів: 152 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Шполі? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Шполі за помірну ціну?

 

Багато автомобілістів в Черкаській області використовують машину в робочих цілях. І максимальна надійність транспортного засобу для них стоїть на першому місці. І саме в зимовий період це особливо важливо. Коли старенький акумулятор може піднести неприємний сюрприз, і на роботу доведеться добиратися за допомогою досить дорогий послуги таксі.

 

Щоб цього не сталося, потрібно вчасно замінити старий АКБ на один з сучасних, які випускає промисловість. У нашому інтернет-магазині представлені десятки європейських, азіатських і вітчизняних виробників. І серед них легко відшукати саме той акумулятор, який за своїми технічними характеристиками буде ідеально відповідати потребам машини в місті Шпола.

 

На що варто звернути увагу

 

Якщо показник ємності і габарити вироби можна подивитися прямо під капотом вашого автомобіля, то дані стартерного струму не завжди лежать на поверхні. Виробники зазвичай вказують мінімальні характеристики, з якими машина може експлуатуватися при сприятливих умовах. Але в Черкаській області зими бувають дуже холодними. І вищий показник струму стартера точно не буде зайвим взимку.

 

Є ціла серія перевірених і сертифікованих строгими європейськими комісіями акумуляторів, спеціально розрахованих на роботу в суворих умовах Української зими. І досить вибрати один з них, щоб ваша машина в Шполі не залишалося стояти на стоянці вранці.

 

Досить в кілька кліків мишею вибрати відповідну позицію, оплатити її, і вже через кілька годин вона відправиться до вашого міста. І на наступний день автомобіліст матиме можливість встановити новий, надійне джерело живлення на свою машину.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

 

 

Телефонуйте нам за більш детальною інформацією за телефонами вказаними нижче з 9.00 до 21.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або можете залишити заявку прямо зараз у нас на сайті і ми Вам зателефонуємо.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар