акумулятори в Шаргороді

Автор: Дата: 10.11.2012 Просмотрів: 137 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Шаргороді? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Шаргороді за помірну ціну?

 

Північні області України особливо схильні до сильних морозів і тривалим періодом зими. І щоб за довгий термін мати можливість користуватися машиною в Шаргороді кожен день, необхідно заздалегідь купувати правильно підібраний акумулятор.

 

На що необхідно звернути увагу

 

Якщо більшу частину зими ви їздите в Вінницькій області, то ви напевно знаєте, що завести машину в сильний мороз можна тільки за допомогою якісного АКБ, який володіє підвищеним стартовим струмом. І не схильний в низьку температуру втрачати свої номінальні показники. Стартовий струм, це головний показник для вибору джерела живлення під час експлуатації в суворих зимових умовах.

 

Другим за важливістю буде ємність батареї. Вона повинна строго відповідати показникам, що передбачені заводом виробником. Це необхідно для того, щоб штатний генератор автомобіля міг нормально заповнювати втрачений електрику під час старту двигуна.

 

Але що робити, якщо в холод акумулятор природним чином втрачає частину ємності? Відповідь досить простий. У частині виробників АКБ є спеціальна лінійка виробів, розрахована на роботу в особливо морозні місяці, такі як в місті Шаргород.

 

Якщо ви не впевнені, що зможете самостійно з величезного асортименту в нашому інтернет-магазині підібрати підходяще виріб, просто зателефонуйте консультанту, і він з радістю вам допоможе. Досить відповісти на кілька поставлених питань, і обов'язково сказати, що експлуатація машини буде в Вінницькій області. І він підбере оптимальний варіант вироби. А швидка служба доставки за 1-2 дня доставить покупку в Шаргород.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

 

 

Телефонуйте нам за більш детальною інформацією за телефонами вказаними нижче з 9.00 до 21.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або можете залишити заявку прямо зараз у нас на сайті і ми Вам зателефонуємо.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар