акумулятори в Семенівці

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 123 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Семенівці? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Семенівці за помірну ціну?

 

Не всі водії в Семенівці знають різницю між малообслуговувані і не обслуговуються акумулятором. Це не дає в повній мірі зробити правильний вибір покупки, і відповідно призводить до зайвих розтрат грошей. Ця стаття покаже різницю між двома технологіями і дозволить, перед покупкою нового АКБ в нашому інтернет-магазині, зробити усвідомлений вибір.

 

Обслуговуються джерело живлення має свої вигоди, але коштує він набагато дорожче свого конкурента. При його виготовленні, інженери досягли мети, щоб водій якомога менше приділяв часу обслуговування машини в цілому, і більше присвячував себе своїй особистому житті. Необслуговувана технологія дозволила зробити корпус повністю герметичні. У доступі до банків з електролітом немає необхідності. Пристрої такого типу просто не схильні втрачати вологу, і немає необхідності постійно стежити за їхнім станом. Якщо не допускати критичного розряду, то вони навіть не потребують періодичного поповнення енергією за допомогою зарядного пристрою. Люди у яких весь день розписаний по хвилинах будуть в захваті, якщо їм не потрібно буде витрачати час на обслуговування АКБ.

 

Малообслуговувані коштує значно дешевше свого конкурента. І прибрати його можна значно економити на бюджеті сім'ї. Якщо регулярно виконувати нескладні дії по його обслуговуванню, то такий пристрій буде служити в машині не менше 5 років. Необхідно тільки кілька разів на рік регулярно перевіряти рівень електроліту в банках. І якщо він починає зменшуватися, за допомогою звичайної дистильованої води повертати рівень в норму. У зимовий період, і якщо ви користуєтеся машиною не регулярно, необхідно за допомогою спеціального зарядного пристрою вирівнювати щільність електроліту, і доводити рівень заряду до максимального значення. Це дозволить уникнути передчасного руйнування активних пластин і значно продовжити термін життя акумулятора.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар