акумулятори в Решетилівці

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 113 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Решетилівці? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Решетилівці за помірну ціну?

 

Кожен власник легковий або вантажний машини, а також мікроавтобуса або фургона хоче щоб його акумулятор служив якомога довше, і не потребував передчасної заміни. І для цього є кілька простих порад, слідуючи яким можна в значній мірі продовжити нормальний термін експлуатації будь-якого джерела живлення.

 

Для початку поговоримо про зимової експлуатації, в цей період будь-яке джерело живлення буде піддаватися сильним навантаженням. Через низьку температуру частина його нормальних експлуатаційних якостей буде фізично недоступна, і батарея зможе подарувати водієві тільки частину своїх можливостей. Це варто враховувати, і не намагатися посадити холодну батарею надмірним використанням музики, світла та інших корисних електричних приладів. Користуйтеся ними тільки після того як запущений мотор.

 

Поки акумулятор не прогріється до плюсової температури, він не почне заряджатися. Навіть запущений на самому початку мотор не гарантує поповнення витраченої електричної енергії. І якщо ви використовуєте машину для поїздки на роботу і назад, варто задуматися про покупку зарядного пристрою.

 

Зарядний пристрій допоможе продовжити життя будь-якого акумулятора. Досить кілька разів за зиму штучно заряджати акумулятор і пару раз в міжсезоння, щоб гарантувати профілактику глибокого розряду. Не всі АКБ спокійно витримують таку струс, як глибокий розряд. І після його настання можуть втратити до 10% своєї ємності.

 

В інтернет-магазині  зібрані тільки справжні, фірмові акумулятори від виробників. Наявність сертифікатів якості та розширеної гарантії підтверджує їх офіційне походження.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар