акумулятори в Ратному

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 118 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Ратному? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Ратному за помірну ціну?

 

Багато починаючі водії селища Ратне, не можуть з упевненістю відповісти на питання, як вибрати нову акумуляторну батарею для свого транспортного засобу. Ця коротка стаття підкаже, на які основні характеристики варто звертати увагу, при підборі цього важливого витратного матеріалу. Щоб покупка могла служити протягом декількох років, і не послужити причиною раптової відмови автомобіля.

 

Положення клем має строго відповідати рекомендаціям заводу-виробника. Якщо помилково купити батарею з неправильною полярністю, це призведе до того, що штатних силових проводів може не вистачити, і доведеться займатися поверненням покупки і замовляти іншу. В крайньому випадку, штучно подовжувати дроти, але це теж може зіграти погану роль в подальшій експлуатації.

 

Габаритні розміри Залежно від марки автомобіля також можуть відігравати важливу роль. Якщо у машин ранніх років випуску під капотом було достатньо вільного простору, то сучасні авто таким похвалитися не можуть. Ніша для АКБ має строго певні розміри, і в неї поміститься тільки той акумулятор, на який вона була спочатку розрахована. Менша, швидше за все не зможе впоратися з потребами авто в електриці і буде небезпечно бовтатися в штатному місці, не маючи можливості надійної фіксації.

 

Ємність повинна строго відповідати рекомендаціям заводу-виробника. Занадто велика ємність послужить причиною постійної роботи генератора на заряд, але він все одно буде не встигати заряджати її повністю. І як наслідок, передчасний знос устаткування. Маленька ємність обмежить використання додаткових електричних приладів, поки двигун знаходиться в спокійному стані.

 

Якщо ви не впевнені, що зможете впевнено підібрати нову АКБ для машини в селищі Ратне, довірте цю процедуру професіоналові з інтернет-магазину . Всього кілька відповідей на питання щодо машини, і покупка може бути відправлена ​​в той же день, щоб через день або два виявитися в ваших руках.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар