акумулятори в Прилуках

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 232 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Прилуках? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Прилуках за помірну ціну?

 

Багато починаючі водії, перед тим як купувати свій перший акумулятор для своєї машини задаються питанням: на що необхідно звернути увагу, перед тим як зробити покупку? Дуже правильне питання, на який просто необхідно дати відповідь.

 

положення клем

 

Досить важливий фактор, особливо для сучасних автомобілів. Під капотом машини не так багато вільного простору, і силові дроти мають строго певну довжину. Якщо купити виріб не з тієї полярністю, швидше за все довжини проводів просто не вистачить, і їх доведеться міняти або подовжувати. А це додаткові витрати і витрачений час. А якщо помилково переплутати полярність і приєднати клеми неправильно, це призведе до виходу електрики у всій машини.

 

Габарити

 

Краще не порушувати, стандартне розміщення АКБ мають спеціальні кріплення, розраховані на строго певні габарити корпусу. Більш маленький не зможе бути надійно зафіксований, і швидше за все буде бовтатися, що призведе до його пошкодження. Занадто великий може і зовсім не поміститися під капотом машини. І його доведеться або повертати або шукати нове місце для установки.

 

ємність

 

В інструкції з експлуатації прописана оптимальна ємність саме для вашої машини. З якої вона буде себе почувати комфортніше всього. Стартер буде розкручувати колінчастий вал навіть в сильний мороз. А генератор вчасно повертати витрачену енергію в повному обсязі. І користуватися зарядним пристроєм доведеться тільки в крайніх випадках.

 

Наш інтернет магазин може не тільки запропонувати оптимальний вибір акумулятора за допомогою дуже зручного сервісу підбору, а й гарантувати доставку покупки в Чернігівську область в місто Прилуки.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар