акумулятори в Приазовському

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 131 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Приазовському? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Приазовському за помірну ціну?

 

У сучасному світі практично повністю виключена ситуація, коли акумулятор автомобіля може вибухнути. Але, будь-якому водієві з Приазовського варто знати прості правила, як повністю уникнути рідкісної, але все ж можливої ​​ситуації. Наявність продуманої вентиляції і полум'ягасників унеможливили ситуацію, коли АКБ вибухає в звичайній поїздці. Але є певна ситуація, при якій даний інцидент має місце.

 

Одним з них, це підключення до автомобіля пуско-зарядного пристрою. Цей поширений прилад, який використовується водіями не так часто при дуже невдалих обставин може призвести до трагічних наслідків. Але якщо дотримуватися простих правил, то цього можна повністю уникнути. І так, ось простий алгоритм, як необхідно їм користуватися.

 

  1. Підключати необхідно тільки до спеціальних місцях, рекомендованим заводом виробником машини.
  2. Якщо такої точки немає, тоді необхідно плюсову клему підключити до акумулятора, а мінусову надійно закріпити на корпусі двигуна.
  3. Сам пристрій підключати до побутової мережі в останню чергу, додатково перевіривши, чи не переплутані чи випадково дроти.

 

Такий простий підхід дозволить уникнути випадків псування як самого АКБ, так і зарядного пристрою. А якщо в процесі експлуатації джерело живлення повністю вичерпав свої можливості і необхідно купити новий, найкраще доглянути обновку в інтернет-магазині. Тільки тут на будь-який акумулятор поширяться розширена заводська гарантія і швидка доставка в Приазовське. А наявність сертифікатів якості доводить оригінальне походження продукції.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар