акумулятори в Полонному

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 194 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Полонному? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Полонному за помірну ціну?

 

Практично кожен власник машини в місті Полонне хоча б раз у своєму житті стикався з ситуацією, коли, прийшовши на стоянку, виявляв практично повністю акумулятор, що сів. Це досить неприємно, особливо якщо терміново необхідно відправитися в поїздку. І він напевно пробував запустити машину за допомогою дуже затребуваною послуги серед водіїв «прикурити». Але мало хто може похвалитися тим, що він досконало знає, як безпечно провести допомогу потерпілому водієві.

 

Навіть досвідчений водій з абсолютно новим акумулятором може по розгубленості забути вимкнути світло або підігрів сидінь, і за робочий день такої споживач забере практично всю енергію з основного джерела живлення. Але якщо знати, як безпечно користуватися проводами для "прикурювання" можна без будь-яких негативних наслідків попросити товариша допомогти запустити мотор. Для цього буде потрібно виконати наступні дії:

- краще зайвий раз перевірити, щоб в обох транспортних засобах ключі запалювання знаходилися в положенні «відключено»;

- насамперед необхідно плюсову клему підключити до акумулятора, якому необхідна допомога;

- потім ту саму операцію проробити на повністю зарядженому АКБ;

- підключити мінусову клему до відповідного виходу на акумуляторі дає енергію;

- протилежний кінець мінусового проводу надійно закріпити на чистій металевої поверхні мотора.

 

Після цього можна сміливо пробувати завести двигун на необхідної машині. Після вдалої спроби знімати клеми в зворотній послідовності. А всім водіям з Полонне кому потрібна нова акумуляторна батарея, рекомендуємо звертатися в інтернет-магазин . Широкий вибір і можливість безкоштовної консультації щодо купівлі, доповнять приємне враження від низької вартості на оригінальну продукцію.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар