акумулятори в Пологах

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 112 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Пологах? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Пологах за помірну ціну?

 

Не всі водії в місті Пологи знають про існування спеціальних моделях АКБ розраховані на зимові умови експлуатації. Закарпатська область розташована впритул до гір, і нерідко для поїздок у справах водіям необхідно долати гірські перевали. Та й в самій області нерідко бувають дуже низькі температури під час тривалої зими. І щоб звести до мінімуму ймовірність відмови стартера, необхідно використовувати спеціальні моделі джерел живлення.

 

Звичайні батареї розраховані на нормальну роботу до температури -20 градусів. При досягненні цього порога вода, яка міститься в банках, має властивість кристалізуватися. Вона може значно погіршити роботу вироби, а в деяких випадках привести до швидкого виходу його з ладу. Але у перевірених азіатських, європейських і навіть вітчизняних виробників завжди є в лінійці більш морозостійкі джерела живлення. Досить обзавестися таким акумулятором, щоб назавжди забути про проблему запуску двигуна в холодну пору року.

 

В інтернет-магазині компанії Акум5 є великий асортимент найрізноманітніших акумуляторів. Працюючі по різному принципом, і виготовлені за різними технологіями, вони дають широку можливість вибору джерела живлення для любо транспортного засобу. Достатньо зателефонувати за номером телефону, і замовити морозостійку батарею спеціально для Закарпаття в Пологи, і консультант вибере оптимальний вибір, спеціально для вашої машини. А персональна доставка по обраній адресі і повністю заповнена заводська гарантія знімуть останні сумніви у вимогливих покупців.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар