акумулятори в Первомайську

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 145 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Первомайську? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Первомайську за помірну ціну?

 

Ні що так не псує акумулятор, як короткі, але регулярні поїздки по місту. Тому водії використовують машину тільки для поїздки по місту, найчастіше змінюють акумулятор. Не варто пояснювати, як це неприємно, коли рано вранці поспішаючи на роботу, водій застає машину в неробочому стані. Коли поворот ключа запалювання призводить до млявого обертанню стартера. Головна причина такої поведінки, це застарілий АКБ, який необхідно терміново замінити.

 

Але, перед тим як це зробити, необхідно визначитися з технічними характеристиками. Якщо в процесі експлуатації за кілька років на борту не з'явилося кілька додаткових електричних споживачів, таких як аудіосистема, кондиціонер, підігрів сидінь або керма, а також потужні фари проти туману, значить можна сміливо купувати такий самий АКБ, який стояв перед цим. У всіх інших випадках доведеться підшукати підходящу заміну.

 

Додаткові споживачі електричної енергії потребують трохи більшої місткості акумулятора. Але при цьому не можна просто вибрати трохи більший за розмірами. Справа в тому, що під капотом є тільки строго певного розміру місце під батарею. І велика просто не поміститься. Але в лінійці акумуляторної продукції інтернет-магазину , є спеціальні джерела живлення зі стандартним корпусом, але при цьому зі збільшеною місткістю. Вони спеціально створювалися виробниками для таких випадків. Щоб водії мали можливість покращувати якість поїздки в автомобілі, але при цьому не страждав сам двигун. Додаткова ємність дозволить успішно компенсувати нестачу енергії, при просте в пробці, або коли немає необхідності запускати мотор в роботу.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар