акумулятори в Обухові

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 143 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Обухові? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Обухові за помірну ціну?

 

Кожен власник автомобіля в Обухові хоча б один раз в житті стикався з проблемою вибору акумулятора для свого чотириколісного помічника. Сучасний ринок насичений не тільки різноманітністю продукції за технічними характеристиками, але і по виробниках. І в такому розмаїтті дуже складно зрозуміти, що варто вибрати. З одного боку е хочеться переплачувати за продукцію, а з іншого, хочеться щоб обраний АКБ прослужив мінімум 5 років. Саме цей термін експлуатації вважається оптимальним в сучасному світі. Наш інтернет-магазин дозволяє спочатку прочитати необхідну інформацію, і тільки потім здійснювати покупку акумулятора в Обухові.

 

Що не хапатися за все відразу, рекомендуємо підійти до цього питання раціонально. Якщо ви купували автомобіль новим, досить відкрити кришку капота, і подивитися, який АКБ стоїть біля вас спочатку. На ньому буде вся необхідна для покупки нового інформація. А це значення ємності, стартового струму, фізичні розміри в міліметрах або сантиметрах і вольтаж. Розташування клем полярність в більшості випадків теж мають важливе значення.

 

Але якщо з яких-небудь причин ви не впевнені, що джерело живлення встановлений правильний, або в процесі експлуатації ви або попередній власник встановив багато додаткових електричних споживачів, машині потрібно АКБ трохи більшої місткості. Але саме такий, з яким впорається штатний генератор.

 

Якщо ви хочете самостійно підібрати батарею, для цієї мети в магазині є спеціальний каталог, в якому є все до єдиної марки акумуляторів представлених в магазині. І щоб повністю переконати покупця в надійності, на будь-яку одиницю продукції є гарантія заводу виробника та сертифікати якості.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар