акумулятори в Нових Санжарах

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 113 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Нових Санжарах? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Нових Санжарах за помірну ціну?

 

Будь-який водій селища Нові Санжари, потрапляючи в сучасний магазин з продажу акумуляторів, уражається широкому вибору продукції. Вона ділиться не тільки по ціновій категорії, виробникам і технологій виготовлення, а й по безлічі інших фізичних параметрів, які важливі при виборі нового джерела живлення. Так як же правильно зробити вибір, і не помилитися під час покупки. У статті коротко розповімо, на що варто в першу чергу звертати увагу.

 

Ніколи не варто віддавати перевагу маловідомим брендам з заниженою ціною. Швидше за все перед вами продукція дуже низької якості, яка не витримає випробування більше ніж один рік. Рівно стільки на неї зазвичай і дають максимальну гарантію.

 

Претендент повинен повністю відповідати основним технічним характеристикам, рекомендованим заводом виробником автомобіля: ємність, фізичні габарити, струм стартера і положення клем. Ємність можна трохи збільшити, якщо на машині встановлено значну кількість додаткових електронних пристроїв і споживачів. Струм стартера теж можна сміливо купувати найбільший, якщо поїздки взимку для вас будуть досить важливими.

 

Для водіїв експлуатують машини в складних дорожніх умовах, з частими тряска і періодичними ударами з-за неякісного покриття, варто віддати перевагу захищеним моделям, схильним витримувати такі складні умови роботи.

 

Інтернет-магазин  пропонує до покупки тільки найкращу акумуляторну продукцію, привезену безпосередньо зі складу заводів виробників. Наявність сертифікатів якості та розширеної гарантії при покупці свідчить про оригінальний походження кожної одиниці АКБ.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар