акумулятори в Новояворівську

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 232 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Новояворівську? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Новояворівську за помірну ціну?

 

Не всі водії міста Новояворівськ знають, що є певні характеристики нової акумуляторної батареї, які варто враховувати перед здійсненням покупки. Якщо знехтувати цими даними, то навіть якісна батарея від знаменитого європейського, азіатського або вітчизняного виробника не протягне довго, і після закінчення декількох місяців прийде в повну непридатність.

 

Перше на що варто звертати увагу, і питати у продавця, це дата виробництва. У кожного виробника є свій критичний термін початку введення в експлуатацію, після того, як виріб зійшло з конвеєра. У простих марок АКБ це може бути 6-12 місяців. У найкращих і надійних марках, цей термін може збільшуватися до 24 місяців. Але, в будь-якому випадку, чим свіжіша батарея, тим довше вона буде працювати під капотом.

 

Не варто нехтувати показником ємності, вона повинна строго відповідати приписами в сервісній книжці. Якщо встановити більш ємну або меншу батарею, вона дуже швидко прийде в непридатність, так як буде отримати або занадто великий заряд, або його хронічну нестачу.

 

Переплутана полярність не дозволить нормально підключити пристрій в мережу авто. А якщо випадково її переплутати при з'єднанні клем, можна одночасно попрощатися з покупкою і запобіжниками. У гіршому випадку, це призведе до втрати безлічі електричних приладів в машині.

 

З розміром жартувати не варто. Чим більше - тим краще, це не про акумулятор. Тільки той тип АКБ, який рекомендує виробник легковий або вантажний машини буде надійно закріплений на своєму штатному місці. Всі інші будуть бовтатися і рано чи пізно приведуть до трагедії.

 

А найбільший вибір якісних і надійних акумуляторів від 20 кращих світових виробників можна знайти на сайті компанії Акум5 . Можливість оформити доставку покупки безпосередньо в Новояворівськ, дасть можливість економити на поїздці за нею у велике місто.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар