акумулятори в Новому Бузі

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 140 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Новому Бузі? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Новому Бузі за помірну ціну?

 

Всі водії з міста Новий Буг стикалися з ситуацією, коли не могли за допомогою генератора або зарядного пристрою домогтися повної зарядки свого джерела живлення. Кілька днів експлуатації, і прилад знову показує, що пристрій знаходиться в розрядженому стані, і вимагає оперативно втрутитися в його нормальну роботу. Це може свідчити про двоосновних причини. Сам акумулятор практично повністю вийшов з ладу, або є поломка в електроніці автомобіля.

 

Щоб точно дізнатися причину, є досить простий спосіб. Необхідно дочекатися чергового критичного розряду, і за допомогою зарядного пристрою або штатного генератора довести ємність батареї до максимального значення. Коли ви повернетеся додому, необхідно від'єднати акумулятор від автомобіля, достатньо буде просто зняти плюсову клему. І лягати у ліжко, а вранці, перед тим як запускати двигун подивитися на показання амперметра. Якщо він буде показувати значну втрату ємності, значить, акумулятор став непридатним, і його необхідно замінити на новий АКБ. В іншому випадку, на борту машини є або прихований споживач електричної енергії, або десь сховалося невеличке коротке замикання, що витрачають електричну енергію батареї.

 

Якщо вам необхідно купити нове джерело живлення з доставкою в Новий Буг, найкраще це зробити в спеціалізованому інтернет-магазині. Компанія Акум5 зібрала у себе тільки 20 найкращих акумуляторних виробників з усього світу. Кожен АКБ супроводжується розширеної заводською гарантією. А при необхідності, грамотний консультант допоможе зробити покупку, підбираючи максимально відповідну батарею саме під вашу машину.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар