акумулятори в Новоград-Волинському

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 174 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Новоград-Волинському? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Новоград-Волинському за помірну ціну?

 

Жителі Київської області знають, наскільки сильні бувають морози центральній частині України. Коли холодне повітря півночі не може рухатися далі і накопичується біля підніжжя гір. Такі морози можуть протриматися дуже довго. І, якщо під капотом машини буде стояти самий звичайний акумулятор, то швидше за все така машина залишиться стояти на стоянці, поки морози не змінюватися більш теплою погодою.

 

У нашому інтернет-магазині є спеціальні акумулятори, призначені для експлуатації в особливо морозному кліматі, здатні витримувати перепад температур від -50 до +50 градусів. Погодьтеся, що таке джерело живлення напевно здатний завести легковий і вантажний автомобіль в будь-який мороз, який може бути в нашій країні, а особливо в місті Новоград-Волинський.

 

Але як розрізнити з більш ніж 200представленних на сайті позицій, ті, які відповідають цим характеристикам. Для початку необхідно заглянути в сервісну книжку машини, яка продавалася одночасно з автомобілем. У ній є спеціальний розділ присвячений електриці. У розділі в спеціальній таблиці будуть прописані всі необхідні характеристики АКБ оптимальні саме для вашого автомобіля. Не варто їх порушувати, а краще взяти на озброєння, скористатися спеціальним пошуком на сайті. Таким чином ви зможете виділити тільки ті товари, які гарантовано підійдуть по основним вимогам.

 

Далі зовсім просто, прочитайте технічні характеристики на кожен з них, і знайдіть саме ті, які відповідають за температурний діапазон нормальної роботи. Якщо ви не впевнені, що зможете самостійно впорається із завданням, довірте вибір професійного консультанта. Він не тільки врахує всі побажання, але і організовує персональну доставку покупки до вас в місто Новоград-Волинський.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар