акумулятори в Ніжині

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 179 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Ніжині? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Ніжині за помірну ціну?

 

Для водія в Ніжині старий просів акумулятор буде страшним покаранням. Коли кожен день доводиться грати в рулетку - заведеться наступного разу машина, чи ні. Але в такому ризику немає ніякої необхідності. Досить вибрати новий, і протягом 6 років не знати ніяких проблем, пов'язаних з електрикою в машині. Щоб не довелося повертатися додому за допомогою буксира, і не витрачати на його замовлення досить велику суму грошей, краще заздалегідь купити нове джерело живлення.

 

Але не варто стрімголов бігти в наш інтернет-магазин, і замовляти перший-ліпший екземпляр. Необхідно спочатку розібратися, який АКБ буде найоптимальнішим саме для вашого автомобіля. А на це впливає досить багато мінливих чинників.

 

Обслуговуються батареї дуже складно знайти на сучасному ринку. Вони морально застаріли, і з ними ніхто вже не хоче возитися. Найсучаснішими, а відповідно надійними і довговічними вважаються повністю не обслуговуються конструкції. Саме їм варто віддавати перевагу. Досить один раз встановити під капот такий акумулятор, і він буде надійно виконувати свою роль протягом усього терміну експлуатації.

 

Також варто остерігатися виробів, які наводнили магазини і ринки Ніжина. Відсутність сертифікатів якості, а також досить довгої гарантії на виріб, основні показники підробки.

 

Наш магазин для всіх водіїв Ніжина може запропонувати кілька найвідоміших світових бренду джерел живлення. На всі позиції поширюється розширена гарантія заводу виробника і додаткова від інтернет-магазину. Якщо ви не впевнені, який саме потрібен АКБ для певної марки авто, завжди можна скористатися послугами онлайн консультанта.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар