акумулятори в Монастирище

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 135 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Монастирище? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Монастирище за помірну ціну?

 

З приходом перших днів зими багато жителів Черкаської області, а також Монастирище можуть спостерігати типову картину. Коли власники деяких автомобілів вчасно прогавили той момент коли їх АКБ повністю виробив свій ресурс, і холодне повітря забрав останні частинки ємності, на яких вони їздили в теплу пору року. Саме зима може показати справжній стан стану вашого акумулятора. І якщо ви вже досить давно використовуєте батарею на своїй машині, можливо прийшов час замінити її на нову покупку.

 

Є досить простий спосіб, як перевірити, на скільки ще вистачить пристрою, або його необхідно замінити в самий найближчий час. Для його реалізації не буде потрібно спеціальних знань або наявність автомобільного зарядного пристрою.

 

Спробуйте найближчим часом за допомогою автомобільного генератора довести заряд акумулятора до максимального значення. Це може бути поїздка в сусіднє місто, або заміська прогулянка на автомобілі всією сім'єю. Крім приємної поїздки, ви зможете гарантовано зарядити АКБ до максимального значення. Після цього сміливо залиште машину на пару днів без руху. Якщо після цього, вставляючи ключ запалювання в замок, ви бачите на приладовій панелі, що рівень заряду не змінився, значить з джерелом живлення все в порядку, і його можна експлуатувати в тому ж режимі.

 

Якщо прилади показують падіння ємності на половину або навіть більше, акумулятор необхідно замінити. З приходом справжніх холодів він гарантовано принесе безліч неприємностей. Краще заздалегідь позбутися від них разом із зношеним АКБ.

 

А наш інтернет-магазин може надати широкий асортимент перевірених і сертифікованих акумуляторів з усього світу. Ви можете не тільки купити його, а й замовити доставку покупки в Монастирище.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар