акумулятори в Лубнах

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 235 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Лубнах? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Лубнах за помірну ціну?

 

Лубни в Полтавській області, досить велике місто, з добре розвиненою мережею доріг. І не дивно, що багато жителів міста вважають за краще добиратися до місця роботи на власному автомобілі. Це дуже зручно, і дозволяє значно економити час, уникаючи поїздок на громадському транспорті. Але для того щоб машина впевнено заводилася кожен день, необхідно щоб під капотом стояв надійне джерело живлення. Це саме завдяки йому, з поворотом ключа запалювання оживає мотор.

 

Але на що варто звертати увагу, при покупці акумулятора. Практично всі скажуть: ємність, габаритні розміри, стартовий струм і положення клем. І будуть абсолютно праві. Єдине що вони не беруть до виду, це дату виробництва пристрою.

 

Невже дата виробництва так важлива? Адже це не продукт харчування, і всередині нього нема чому псується. Насправді є. Сучасні акумулятори надходять у продаж повністю підготовленими до використання. Якщо ви замовили покупку в Лубни, то після приходу посилки залишиться роздрукувати її і встановити на штатне місце. Більше ніяких підготовчих процедур робити не потрібно.

 

Але саме цей фактор робить сучасні пристрої більш уразливими. Велика частина АКБ може зберігатися після створення на заводі виробнику не більше 12 місяців. Після цього всередині настають незворотні процеси, які йдуть на руйнування свинцевих пластин і активної маси. Зарубіжні аналоги виготовляються із застосуванням срібла, і коштують вони значно дорожче. Але і зберігатися вони можуть від 12 до 24 місяців з моменту виробництва.

 

У нашому інтернет-магазині немає простроченої продукції. Так як ми уклали прямі контракти на поставку АКБ разу з конвеєра заводу на наш склад. Тобто, купуючи акумулятор у нас ви гарантовано отримаєте найпривабливішу ціну, мінімальну дату виробництва, наявність гарантії заводу виробника і повна відповідність всім заявленим характеристикам.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар