акумулятори в Кривому Розі

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 137 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Кривому Розі? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Кривому Розі за помірну ціну?

 

У найдовшому місті Європи, Кривому Розі автомобілісти щодня проїжджають безліч кілометрів, щоб дістатися до роботи і назад. І вони точно знають, що якщо машині не заведеться, то транспортування в гараж за допомогою буксира або доставка в СТО буде дорого коштувати. А головним винуватцем виступає повністю відпрацював свій термін акумулятор. Як витратний матеріал, його періодично необхідно міняти на новий товар. Але який вибрати, якщо в магазині настільки багато, що складно порахувати.

 

Насамперед необхідно знайти книгу по експлуатації машини, і знайти розділ, який відповідає за електрообладнання. У ньому обов'язково повинен знаходитися абзац, присвячений оптимальним показниками необхідного акумулятора. Тобто, в машину не вийде поставити перший відповідний за розміром або вольтажу. Необхідно, щоб збіглися відразу кілька показників.

 

Найважливішим показником виступатиме розмір. Саме завдяки йому, акумулятор або буде щільно сидіти в своєму гнізді, або буде в ньому бовтатися. А якщо розміри його будуть занадто великі, просто не поміститься в відведене місце.

 

Показник ємності забезпечить всі електричні прилади необхідною енергією, поки двигун знаходиться в спокійному стані. Сигналізація зможе охороняти машину, для прослуховування музики не обов'язково буде запускати мотор.

 

Не менш важливим буде купити акумулятор одного зі світових виробників, які не один десяток років виробляють свою продукцію, і зарекомендували себе як надійні виробники.

 

Наш магазин тримає у себе в асортименті тільки сертифіковану продукцію з гарантійними зобов'язаннями самих виробників. І ви завжди можете розраховувати на повну компенсацію в разі заводського браку.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар