акумулятори в Корсунь-Шевченківському

Автор: Дата: 07.06.2018 Просмотрів: 299 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Корсунь-Шевченківському? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Корсунь-Шевченківському за помірну ціну?

 

Корсунь-Шевченківський досить велике місто, і щоб дістатися з однієї його частини в іншу потрібно проїхати не один кілометр. Багато водіїв використовують особистий транспорт для того, щоб потрапити на роботу. Це дуже зручно, і займає набагато менше часу, ніж в громадському транспорті. Але надійність особистої машини багато в чому залежить від витратних матеріалів. І найважливішим з них є акумуляторна батарея.

 

Сучасний джерело живлення, якщо його спочатку правильно підібрати, гарантує власнику машини безвідмовну роботу мінімум п'ять років. Але як це зробити, якщо в нашому інтернет-магазині представлені більше 20 виробників з усього світу. Такий широкий асортимент не сприяє швидкому вибору. Як з такого безлічі обмежити вибір декількома виробами?

 

Для цього необхідно дістати сервісну книжку на машину, і знайти розділ по акумуляторним батареям. У ньому буде досить точно прописані всі дані для ідеального вибору джерела живлення. На сайті є остаточно зручний пошук. За допомогою всього декількох кліків мишею можна дуже просто обмежити вибір більш ніж 200 джерел живлення до декількох штук.

 

Але що далі, навіть кілька батарей не можуть бути абсолютно однаковими. І ви звичайно праві. Необхідно звернути увагу на положення клем. З якого боку розташована плюсова клема. Тип корпусу може бути з нижнім або верхнім кріпленням. І ось перед вами залишиться всього 2-3 варіанти. Всі вони мають свої переваги. Чим дорожче, тим надійніше і вимагає меншого обслуговування. Але навіть недорогий варіант буде служити довго, якщо вчасно стежити за рівнем електроліту, і не допускати його зменшення.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар