акумулятори в Каневі

Автор: Дата: 07.06.2018 Просмотрів: 173 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Каневі? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Каневі за помірну ціну?

 

Багато автомобілістів Канева чули, що дата виробництва акумуляторної батареї грає важливу роль при виборі нового джерело живлення. Але на скільки вона повинна бути свіжою мало хто може відповісти однозначно. Ця стаття допоможе розібратися в цьому питанні і розставити всі крапки по своїх місцях.

 

Насправді немає точної цифри, як довго може зберігатися акумулятор до того, як його встановлять під капот машини і ним почнуть користуватися по повній програмі. Вся справа в технологіях, з якими працює той чи інший виробник акумуляторної продукції. Так, оптимальним варіантом для будь-якої батареї буде максимально короткий термін від конвеєра до магазину. З цієї причини вітчизняні виробники джерел живлення мають солідну перевагу. У магазині легко можна зустріти продукцію, яка випущена не більше ніж 3 місяці тому.

 

Батареї іноземного виробництва мають більш солідні терміни, але все багато в чому залежить від постачальника. Наш інтернет-магазин уклав з усіма виробниками прямі поставки своєї продукції. І на полицях магазину просто не реально зустріти прострочену продукцію. Покупець може бути абсолютно впевнений, що замовляючи акумулятор до Канева у нас, він гарантовано отримає найсвіжіший за термінами продукт. На який є сертифікат якості і обов'язково оформляється гарантійний талон.

 

Зарубіжні виробники використовують більш досконалі технології, що дозволяють виробам набагато довше зберігати свої нормальні показники до першого використання на машині. Тому не варто дивуватися, якщо побачите на сайті дату терміну зберігання від 12 до 24 місяців. Це нормально, і гарантія починається не з дати виробництва, а з моменту продажу.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - 1,5 року.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова пошта, Автолюкс, Ін тайм і т.д.), а оплатіть його Ви тільки після отримання.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар