акумулятори в Кам'янці-Подільському

Автор: Дата: 07.06.2018 Просмотрів: 328 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Кам'янці-Подільському? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Кам'янці-Подільському за помірну ціну?

 

У будь-якому автомобілі є свій акумулятор, який відповідає не тільки за пуск двигуна в роботу, а й за роботу всіх електронних пристроїв. Але з часом батарея поступово приходить в непридатність, і це стає більш очевидним з приходом холодів.

 

Автомобіліст починає замислюватися про покупку нового акумулятора, але якому віддати перевагу, вітчизняному або закордонному аналогу.

 

Зарубіжні АКБ давно заслужили популярність у всьому світі. Але в нашій країні частіше зустрічаються підробки, ніж оригінали. І зіткнувшись кілька разів з неякісно закордонною продукцією, водії з Кам'янця-Подільського більше не хочуть мати з ними справу. А даремно, просто покупку необхідно здійснювати в такому магазині як наш, в якому на будь-яке джерело живлення є всі необхідні сертифікати якості, і гарантійні талони від заводу виробника. А це гарантує, що якщо вам в руки потрапить унікальний зразок який не буде відповідати своїм номінальним показниками, наш магазин особисто поверне гроші або обміняє продукцію.

 

Серед вітчизняних виробників теж є якісні та недорогі акумулятори, які можуть змагатися за деякими показниками із зарубіжними аналогами. Кращі з них стоять на полицях в нашому магазині. Зроблені на імпортному обладнанні, але із застосуванням нашої сировини, вони істотно нижче за вартістю, але при цьому мають нормальними технічними показниками.

 

Щоб зрозуміти, який АКБ найкраще підійде саме під ваш автомобіль в Кам'янець-Подільському, необхідно зателефонувати нашому консультанту, і він в телефонному режимі відповість на всі поставлені запитання. А також допоможе з оформленням і доставкою покупки.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - 1,5 року.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова пошта, Автолюкс, Ін тайм і т.д.), а оплатіть його Ви тільки після отримання.

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар