акумулятори в Кагарлику

Автор: Дата: 07.06.2018 Просмотрів: 227 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Кагарлику? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Кагарлику за помірну ціну?

 

Київська область завжди відрізнялася поганою якістю доріг. І якщо купити батарею, яка не зможе чинити опір постійним вібраціям, тряска і періодичним ударам, то вихід з ладу буде тільки питанням часу. Далеко не всі акумулятори пристосовані під жорсткі умови роботи, і правильна покупка для міста Кагарлик просто необхідна.

 

Практично у кожного виробника батарей є свої особливі дані, якими він може пишатися. У одних це підвищена ємність при нормальних габаритних розмірах. Інші можуть похвалитися широким діапазоном робочих температур. Треті дуже міцним корпусом і спеціальними технологіями дозволяють домогтися мінімального руйнування свинцевих пластин з активною масою.

 

Якщо робота машини постійно пов'язана з поїздками по неякісним дорогах, то необхідно придивитися до виробників, які в своєму описі вказують підвищену опірність вібраціям і трясці.

 

У нашому інтернет-магазині зібрані тільки найкращі виробники акумуляторної продукції Азії, України і Європи. Але тільки кілька з них можуть гарантувати тривалий термін служби на неякісному покритті і в умовах експлуатації в сільській місцевості. Необхідно приділяти в першу чергу таким якостям:

- наявність сепараторів типу конверт;

- особливо міцний корпус їх поліпропілену;

- щільність прилягання активних пластин до стінок банки.

 

Якщо ви не зможете самостійно розібратися з такими тонкощами, завжди можете розраховувати на грамотну консультацію фахівців магазину. А в разі покупки на доставку АКБ в Київську область місто Кагарлик.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - 1,5 року.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова пошта, Автолюкс, Ін тайм і т.д.), а оплатіть його Ви тільки після отримання.

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар