акумулятори в Ізяславі

Автор: Дата: 07.06.2018 Просмотрів: 172 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Ізяславі? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Ізяславі за помірну ціну?

 

Який же вибрати акумулятор для машини в місті Ізяслав, малообслуговувані або повністю не обслуговуються? Щоб відповісти на це питання, найпростіше дізнатися гідності обох претендентів.

 

Малообслуговувані - коштує дешевше свого конкурента. Зустрічається практично у всіх сучасних виробників. І в перший рік експлуатації не потребує додаткової уваги. Воно буде потрібно потім, коли закінчиться гарантія дана заводом виробником. Тоді від водія будуть потрібні невеликі знання з обслуговування джерела живлення. В першу чергу, це уважно стежити за рівнем електроліту в кожній банці. Він може випаровуватися нерівномірно, і доливати його необхідно буде строго по зазначеним мітках. Робити це необхідно не рідше двох разів на рік. У холодну пору року необхідно періодично перевіряти рівень заряду батареї, і виправляти його за допомогою зарядного пристрою.

 

Повністю не обслуговуюча батарея не потребує періодичної перевірки рівня електроліту. Спеціальна технологія виготовлення свинцевих решіток зробила випаровуваність води практично нульовий. А то що випаровується, конденсується в спеціальному лабіринті і повертається в банки.

 

Якщо у вас є час на обслуговування і ви готові витратити його на свою машину, сміливо купуйте малообслуговувані варіант. Якщо ви зайнята людина, і надійність у вас на першому місці, повністю обслуговуються буде в пріоритеті.

 

А наш інтернет-магазин зможе запропонувати широкий вибір акумуляторів для Ізяслава від різних світових виробників за найкращою ціною із заводською гарантією. Вам не доведеться чекати його довго, доставка займе максимум два дні.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - 1,5 року.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова пошта, Автолюкс, Ін тайм і т.д.), а оплатіть його Ви тільки після отримання.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар